<h2>Μετακομίσεις</h2><p>Η μετακόμιση ολόκληρης της οικοσκευής σας είναι πλέον μία εύκολη υπόθεση!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metaforikimetheniti.gr/more.php?l=el&id=4336' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ανυψώσεις</h2><p>Είναι δυνατή η ανύψωση με το ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα για την διευκόλυνση με την μεταφοράς των αντικειμένων.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metaforikimetheniti.gr/more.php?l=el&id=4337' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μεταφορές σε όλη την Ελλάδα</h2><p>10% έκπτωση για μεταφορές εκτός Αττικής</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metaforikimetheniti.gr/more.php?l=el&id=4335' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αναλαμβάνουμε με τα φορτηγά μας την μεταφορά εμπορευμάτων και δεμάτων χωρίς καθυστέρηση, στον προορισμό που θα μας υποδείξετε. Να είστε βέβαιοι ότι με εμάς οι οικοσκευές σας και τα εμπορεύματά σας θα φτάσουν στον προορισμό τους άθικτα. Ακόμη σας παρέχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εμπιστευθείτε την 10 ετή εμπειρία της μεταφορικής Μεθενίτης, για γρήγορες και ασφαλείς μετακομίσεις.

 

Και όλα αυτά στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας για εκτίμηση της μεταφοράς σας και για μια συμφέρουσα οικονομική προσφορά. Εξυπηρετούμε την Αττική και όλη την Ελλάδα!